MeriDiM kezelés

MEGJELENT a MeriDiM Meridián Digitális Mérőműszer

MEGJELENT a MeriDiM Meridián Digitális Mérőműszer Az akupunktúra elmélete szerint, a meridiánok energetikai kiegyensúlyozatlansága, az energetikai elakadások (blokkok) egészségügyi problémákhoz, fájdalomhoz és betegséghez vezethetnek. Az akupunktúrás szakember az energetikai blokkok oldásával visszaállítja az optimális egyensúlyt a meridiánokban, ezáltal testi, lelki és szellemi, azaz holisztikus módon optimalizálja a szervezet egyensúlyi állapotát.

A MeriDiM állapotfelmérő készüléket ajánljuk mindazon szakembereknek ( akupunktúra, akupresszúra, fülakupunktúra), akik a gyógyító ill. tanácsadói tevékenységüket a nyugati orvostudományt valamint a hagyományos keleti gyógyászatot ötvözve, egymást kölcsönösen kiegészítve, komplementer módon szeretnék végezni.

Dr. Széchenyi István pszichológus - akupunktőr a hagyományos kínai orvoslás, a japán (dr. Nakatani neurológus) Ryodoraku-rendszer törvényszerűségeit illetve Nogier francia neurológus kutatásait is figyelembe véve és a nyugati technológiát együttesen alkalmazva, 18 éves terápiás, kutató és oktató munkássága alapján készítette el/fejlesztette ki a MeriDiM rendszerét (Meridián Digitális Mérőműszert).

A MeriDiM Előnyei:

 1. Magyar nyelvű, saját fejlesztésű állapotfelmérő készülék: a kínai orvoslás és a Ryodoraku törvényszerűségeit a nyugati technológiával együttesen alkalmazza
 2. Gyors és egyszerű használat, megbízható mérési eredmények
 3. Számítógépes program irányítja a kb.3 percig tartó állapotfelmérést
 4. Eredmények látványos megjelenítése/nyomtatása grafikonok, személtető ábrák és szöveges elemzés formájában is segítik úgy a kezelő szakember, mind a kliens számára a gyógyító folyamat megértését
 5. Hármas kezelési javaslat-támogatás
  • Mért eredmények alapján személyre szabott fülakupunktúrás kezelési javaslat
  • Adatbázisból választható kb. 180 betegségtípus fülakupunktúrás kezelési ajánlással
  • Pont-, zónakereső funkció, mely alkalmas az aktív pontok-zónák feltérképezésére, egyidejűleg a terápiás területek (pontok, zónák) dokumentálására

Esetek, vélemények

"A természet bennünk lakozó ereje a betegségek legnagyszerűbb orvosa." Hippokratész
(i. e. 460- 377)

Bár a MeriDiM állapotfelmérő műszer nem kezel, de a meridián-diganosztikai tulajdonsága és kezelési javaslatai alapján kiváló segítséget nyújt a szakemberek- nek az eredményes terápiához.

Gondolatok, visszajelzések

"Úgy érzem, hogy ez a kis készülék igazi kincs – szinte felrepteti a praxist! (Az is jó, hogy emiatt a gyógyító önbizalmát, akár kezdő, akár nem, nagyban növeli…). Nagyon gyorsan lehet mérni, és látványos a dolog – még a szkeptikus kliensnek is leesik az álla látván a grafikonokat, a szöveget, a kezelési útmutatót. A meridián-diagnózis olykor katartikusan hat a páciensre, és az eredmények… szinte hihetetlenek!

folytatás