Kezelési terápiás javaslatok

Hármas kezelési javaslat-támogatás

1.) Állapotfelmérési eredmények alapján

a.) Fülakupunktúrás kezelési javaslat:

Személyre szabottan, az állapotfelmérést követően, a szoftver a mérési eredmények alapján fülakupunktúrás kezelési javaslatot tesz ( a hagyományos kínai orvoslás törvényszerűségei alapján) oly módon, hogy fotózott fülön pontról pontra követhető a terápiás protokoll.

b.) H-B-S Modul javaslat:

Tovább bővült a MeriDiM Meridián Digitális Mérőműszer kezelési repertoárja. Az energetikai medicina ( fülakupunktúra, homeopátia, Bach-virágterápia, Schüssler-sók, testakupunktúra, bioenergetika, kineziológia ) integrációjának jegyében új modullal egészítettük ki a kezelés lehetőségeit: a H-B-S Modullal, azaz a személyre szabott energetikai állapotfelmérést követően nem csak fülakupunktúrás kezelési javaslat, hanem a mért értékeknek megfelelően Homeopátiás - Bach-virágterápiás és Schüssler sók ajánlásával egészítettük ki a terápiás javaslatokat.
Ezek után intergatív módon vagyunk képesek a biológiai működésekre hatást gyakorolni, így a meridiánok különböző működészavarait harmonizálni, azaz a biotermodinamikai állapotot jótékonyan befolyásolni.

- H-B-S Modul bemutatása »

2.) Betegségek adatbázisából

ABC sorrendben felsorolt diagnózisok közül választhat a szakember, ahol fotózott fülön pontról pontra követhető a terápiás protokoll.

3.) Pont-, zónakereső funkció

zónakereső funkcióA mérőszonda segítségével megkereshetjük a fülön az aktív pontokat illetve zónákat és a szoftver lehetőséget ad ezen pontok (zónák) fülön való megjelölésére, rögzítésére. ( alkalmas a testakupunktúra pontok keresésére is)

Esetek, vélemények

"A természet bennünk lakozó ereje a betegségek legnagyszerűbb orvosa." Hippokratész
(i. e. 460- 377)

Bár a MeriDiM állapotfelmérő műszer nem kezel, de a meridián-diganosztikai tulajdonsága és kezelési javaslatai alapján kiváló segítséget nyújt a szakemberek- nek az eredményes terápiához.

Gondolatok, visszajelzések

"Úgy érzem, hogy ez a kis készülék igazi kincs – szinte felrepteti a praxist! (Az is jó, hogy emiatt a gyógyító önbizalmát, akár kezdő, akár nem, nagyban növeli…). Nagyon gyorsan lehet mérni, és látványos a dolog – még a szkeptikus kliensnek is leesik az álla látván a grafikonokat, a szöveget, a kezelési útmutatót. A meridián-diagnózis olykor katartikusan hat a páciensre, és az eredmények… szinte hihetetlenek!

folytatás