Grafikus és szöveges kiértékelés

Kiértékelés

Grafikus és szöveges kiértékelésIgen látványos, egyedi grafikonok segítségével egy komplex kiértékelést készít a program, amely több szempontot figyelembe véve nyújt részletes elemzést a meridiánok energiaszintjéről, azaz a Yin-Yang-, Öt elem-, Szerv-óra és energia-stabilitásról valamint teljes szöveges kiértékelést kapunk a 12 fő meridián állapotáról.

A szervezetünk egészségi állapotának áttekintése »

A 24 mérési eredmény diagramokon való megjelenítése. A  diagram színei változnak a mért értékek függvényében, azaz az átlagtól való eltérés illetve a jobb és bal oldali mérés értékek különbségek függvényében.

Az egyes meridiánok elnevezései:
Lu=Tüdő Meridián, PC=Pericardium, HT= Szív Meridián, SI= Vékonybél Meridián, TH= Hármas Melegítő, LI= Vastagbél Meridián, SP= Lép Meridián, LV= Máj Meridián, K= Vese Meridián, BL=Húgyhólyag Meridián, GB= Epehólyag Meridián, ST=Gyomor Meridián

Esetek, vélemények

"A természet bennünk lakozó ereje a betegségek legnagyszerűbb orvosa." Hippokratész
(i. e. 460- 377)

Bár a MeriDiM állapotfelmérő műszer nem kezel, de a meridián-diganosztikai tulajdonsága és kezelési javaslatai alapján kiváló segítséget nyújt a szakemberek- nek az eredményes terápiához.

Gondolatok, visszajelzések

"Úgy érzem, hogy ez a kis készülék igazi kincs – szinte felrepteti a praxist! (Az is jó, hogy emiatt a gyógyító önbizalmát, akár kezdő, akár nem, nagyban növeli…). Nagyon gyorsan lehet mérni, és látványos a dolog – még a szkeptikus kliensnek is leesik az álla látván a grafikonokat, a szöveget, a kezelési útmutatót. A meridián-diagnózis olykor katartikusan hat a páciensre, és az eredmények… szinte hihetetlenek!

folytatás