Esetleírások

I. eset

Anamnézis:
47 éves nő kliensemnél 3 hónapja mammográfiával igazoltan bal oldali emlőtumort igazoltak. Dg: Tu mammae l.s.met.lgl axill.l.s. legnagyobb kiterjedése 2X2,5cm Igl:1X1,5em több nyirokcsomó érintett. Apirácios cyt.eredménye C5.Carcinoma ductale mammae.
Jelenleg kliensem panaszmentes, kissé feszült, ideges, nem jól alszik. fáradt, kimerült, fél a vizsgálati eredményektől.

Státusz:
Meridim készülékkel mért értékei a következők:

Szivburok meridián :alacsony értéket mutat
Máj meridián :diszballance értéket mutat
Vese meridián:alacsony értéket mutat
Hármas melegítő meridián :diszballance értéket mutat

A többi meridián érték normál tartományban van.

Kezelési javaslat:

A MeriDiM készülék által felajánlott pontkombinációs kezeléseket készséggel elfogadja, valamint a jelenlegi pszichésen terhelt állapota miatt, a „betegségek adatbázisából”, további krízisintervenciós pontokat és daganatzónát+immunerősítő pontokat kezeltem 5 alkalommal a műtét előtt.
Közben CT leletei megérkeztek. Metastasis nem volt sehol kimutatható.
Dróthurkos bejelöléssel UH vezérelten készültek a műtétre, azonban a műtét előtti felvételeken már nem volt daganat kimutatható, sem az emlőben sem az axillában.
Orvosa PET CT vizsgálatot valamint rendkívűl szoros kontrollt írt le.
Megjegyezném, hogy a megbeszélt diétát valamint immunerősítő táplálék-kiegészítőket lelkiismeretesen szedte.

Megbeszélésünk szerint havonta egy alkalommal kontrolálnám, de panasz esetén azonnal jöjjön..

A vizsgálatról alkotott véleménye hihetetlen és az eredmény felfoghatatlan.

II. eset

„37 éves, egy többgócú emlőtumoros hölgy, csaknem az egész mellét kiteszi a daganat: az egyik 3,5cm a másik 2,8cm a harmadik 2,3cm.

A dohányzásról leszoktatás az első cél nála, de a MeriDiM által megadott pontokat is kezeltem lézerrel. 8 kezelés után kellett mennie CT-re. A vizsgálatkor egy tumort találtak és az is 1,5cm-es. Teljesen el vagyok képedve! A hölgy 10 napja nem cigizik.”

III. eset

Anamnézis:
42 éves fiatal nő kliensem rendkívül izgatott állapotban kér segítséget, attól fél, hogy meghal. Erős, pulzáló, egyre fokozódó mellkasi fájdalmakat érez, orvoshoz menni nem akar. Véleménye szerint pánikbetegsége alakult ki. Az utóbbi egy évben 12 kg-ot fogyott, miután munkahelyét elveszítette, s hatalmas hitelei kifizetésére nem látott esélyt, magát haszontalannak vélte. Étvágytalan, és amit megeszik, attól felpuffad. Éjszaka lidérces álmai vannak, alig alszik. A vizsgálatra a férje kíséri.

Státusz:
Vékony testalkatú, rendkívül izgatott, keze lába remeg, ujjai szintén olyan mértékben remegnek, hogy nem tud ceruzát tartani benne, Verejtékezik és pánikszerűen fel-felsír, hogy nem akar meghalni. Periódusokban tör rá a forróság, szinte fel akar gyulladni.
Külsőleg teljesen krízisben lévő hölgy, arca s tekintete rendkívül kifejezően vetíti a félelmet a rettegést, szinte már a tébolyultság határát súrolja.

Vérnyomás 140/110Hgmm.
Pulzusa nagyon gyors, ugráló, de nem ritmusos.
Megjegyzésként leírom, hogy nem szívesen veszem, hogy az orvosi vizsgálatot kifejezetten negálja. (ezzel kapcsolatos nyilatkozatot aláírta)

MeriDiM készülékkel mért értékei a következők:

Szívburok meridián: alacsony értéket mutat
Lép meridián: Diszbalansz értéket mutat.
Máj meridián: Diszbalansz
Vese meridián: Alacsony értéket mutat
Vékonybél meridián: Diszbalansz értéket mutat
Hármas melegítő meridián: Diszbalansz értéket mutat
Húgyhólyag meridián: Alacsony értéket mutat.
Epe meridián alacsony értéket mutat.

Kezelési javaslat:
A MeriDiM készülék által felajánlott pontkombinációs kezeléseket készséggel elfogadja, ám jelenleg a krízishelyzet miatt a „betegségek adatbázisából” nyugtató-relaxáló pontkombinációt kezelem. A kezelést 5 nap múlva lézerrel folytatom.

A kezelés befejezésekor a kliensem megnyugodott, arca kisimult. Remegése elmúlt, pulzusa rendeződött, mosolygott és éhes lett.

Távozáskor: rendkívül megnyugodott állapotban távozik.

A vizsgálatról alkotott véleménye: A végtelenségig megdöbbentek, hogy ez a számukra tragikus és 4-5 hónapja tartó panasz ilyen gyorsan képes gyógyszeres beavatkozás nélkül gyógyulni.

IV. eset

„Nekem is sok jó tapasztalatom volt, és van a készülékkel, ill. a fülakupunktúrával.
A legmeggyőzőbb édesanyám esete, aki kutatóorvos volt, s miután diagnosztizálták nála a szájüregi rákot, már közölték azt is, hogy túl későn, áttétek vannak, operálhatatlan, és még kórházba sem érdemes feküdnie, mert fájdalomcsillapításon kívül semmit sem tudnak vele kezdeni.

A kezelőorvosok javasolták, hogy keressen egy megbízható természetgyógyászt!!!
Kb 5 hónapig, haláláig kezeltem, egyrészt a műszer javasolta pontokon, + végigmértem hol vannak a fülén érzékeny területek, + a könyvből/ = betegségek adatbázisa a daganatos zónát, relaxációs és fájdalomcsillapító pontokat.

Élete végéig nem kellett fájdalomcsillapítóhoz nyúlnia (kiutaltak morfiumtartalmú gyógyszereket szükség esetére, de mindet visszaadtuk), halála előtti este még beszéltünk vele, másnap reggelre csendesen elhunyt. Mivel láttam néhány szájüregi rákban szenvedőt elhunyni, az eredmény nekem és másoknak is meglepő volt (a családunkban számos orvos van.)

Végig tiszta tudattal, korához képest mozgékonyan, fájdalommentesen töltötte utolsó hónapjait. Mivel semmilyen más kezelést nem kapott (az orvosok szerint nem is bírta volna ki) egyértelműen a fül-akupunktúra könnyítette meg számára az életet és a halált.
Csak Lézert használtam, az elején próbálkoztam tartós tűvel, de azt nehezen viselte.”

Esetek, vélemények

"A természet bennünk lakozó ereje a Betegségek legnagyszerűbb orvosa."
Hippokratész
(i. e. 460- 377)

Bár a MeriDiM állapotfelmérő műszer nem kezel, de a meridián-diganosztikai tulajdonsága és kezelési javaslatai alapján kiváló segítséget nyújt a szakemberek- nek az eredményes terápiához.